naša priča

Pozivamo Vas da nas posjetite i podjelite s nama zadovoljstvo i užitak u kulinarskim delikatesama u našem ugodnom ambijentu.

od poČetka
30 godina iskustva u kreiranju vrhunske hrane

Volimo pomicati granice, kreirati nove trendove, slušamo vaše želje i potrebe te prilagođavamo našu ponudu prema tome. Bilo da ste u samostalnom pohodu i želite doživjeti gurmanski doživljaj ili dovodite grupu ljudi, mi ćemo se pobrinuti da cjelokupni dojam bude na vrhunskoj razini te ogledalo vašeg dobrog ukusa.

Bistro Lipov hlad nalazi se u srcu donjeg grada u Osijeku te ima dugogodišnju tradiciju njegovanja tradiocionalne i moderne kuhinje. Predano osoblje, vrhunski sastojci i izvrsna usluga naša su mala tajna u osiguravanju vašeg zadovoljstva i uživanja.

Na jelovniku možete pronaći nešto za svačiji ukus, a prilikom kreiranja vodili smo se mišlju da vas naša jela vode na gastronomsko putovanje. Najbolje sastojke pripremili smo s ljubavlju i pažnjom prema detaljima.

Vani je vrlo ugodno sjediti u hladu stare lipe. Konobar ljubazan, spreman na šalu. Hranu smo dobili iznenađujuće brzo - lignje (punjene i pržene) bile su gotove za 15 minuta! Porcije obilne, hrana iznimno ukusna a cijene povoljne. Toplo preporučam svima!

TIM

naša ekipa

Ivan

CHEF

SaŠA

CHEF

ANTONIO

sommelier